E-book zdarma SÍLA NA DNĚ. 

Objevte svůj střed a postavte se na vlastní nohy!


Chci e-book zdarma!
Ochrana soukromí: Nenávidíme SPAM a slibujeme, že Vaše adresa bude v bezpečí.

Ochrana osobních údajů 

  1. Provozovatelem stránek je společnost Pohyb lidem s.r.o., se sídlem Akademika Heyrovského 1178/6, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00078213.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:

jméno, příjmení, e-mailová adresa

Jak s osobními údaji nakládáme

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedoupuštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu pohyblidem@gmail.com.

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u nás v bezpečí a já Hana Panáčková, jednatelka firmy Pohyb lidem s.r.o. (IČ: 25257986) je budu na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy (viz. www.uoou.cz)

Stisknutím tlačítka "Chci e-boook zdarma" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-booku a dalších newsletterů, které se budou týkat tématu pánevního dna, fyzioterapie i osobního růstu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.